Szolgáltatások

Pályázatfigyelés (Díjmentes)

PályázatfigyelésFolyamatosan tartjuk a kapcsolatot a pályázatokat kiíró nemzetközi, európai uniós, költségvetési és regionális szervekkel. Munkatársaink több száz forrásból kutatják partnereink tevékenységi körének, profiljának és jövőbeni elképzeléseinek megfelelő aktuális hazai, illetve Európai Unió által társfinanszírozott pályázati lehetőségeket (vissza nem térítendő támogatások, visszatérítendő támogatások, kedvezményes hitellehetőségek, stb.), annak érdekében, hogy Ön a legnagyobb eséllyel megtalálja a projektjéhez illeszkedő pályázati lehetőséget.

A pályázatok megjelenéséről e-mailben értesítjük Önt a pályázati lehetőségekről! Iratkozzon fel most hírlevelünkre, hogy azonnal elküldhessük Önnek az aktuális és a megjelenésre váró pályázati lehetőségeket!

Oldalunkon folyamatosan frissülő hírek formájában informálódhat a legfrissebb pályázati lehetőségekről, a pályázati rendszert érintő közleményekről, változásokról.

 


Szakmai konzultáció, pályázati tanácsadás 

PályázatfigyelésA sikeres együttműködés érdekében szakértőink személyes konzultáció keretében egyeztetnek Önnel projektötletéről, fejlesztési elképzeléseiről. A konzultáció kiemelten fontos azon partnereink számára, akik még nem pályáztak, hiszen a támogatások sikeres felhasználásához elengedhetetlen a megfelelő projektmenedzsment biztosítása. A szakmai konzultáció a projekt fázisától függően alkalmat nyújt arra, hogy projektgenerálás keretében elképzeléseit átbeszéljük, projekttervét meghatározzuk. A megismert elképzelések alapján munkatársaink pályázati portfóliót állítanak össze Önnek, annak érdekében, hogy az összes aktuálisan elérhető, vagy hamarosan megjelenő pályázati lehetőséget bemutassuk. A pályázati lehetőségek sorából, a feltételek és kötelezettségek egyeztetését követően kiválasztható lesz a megvalósítani kívánt projekthez megfelelő pályázati konstrukció. Az esélyek felmérése érdekében előminősítést végzünk, melynek eredményeképpen kizárólag olyan pályázati lehetőségek kidolgozására teszünk ajánlatot, melyen az Ön szervezete pozitív elbírálásban részesülhet.

Amit Önnek nyújt az EU Pályázati Iroda:

 • Projektgenerálás
 • Pályázati portfolió összeállítása
 • Előminősítés

Pályázatok kidolgozása

PályázatfigyelésA pályázatok előkészítése során egyeztetjük a projektötletet, elkészítjük a pályázati portfóliót, melyben az aktuális, vagy hamarosan megjelenő összes lehetséges pályázati lehetőséget bemutatjuk Önnek. A fejlesztési elképzelést legjobban támogató, optimális pályázati konstrukciót az Önnel történt egyeztetésnek megfelelően, a kötelezettségek ismeretében választjuk ki. A pályázat kidolgozását megelőzően minden esetben rögzítjük az Ön felelősségi körét a pályázati folyamatban.

Az adatlapokat, csatolandó mellékleteket a szigorú tartalmi és formai előírásoknak megfelelően dolgozzuk ki. Szükség esetén külső szakértőink segítségével az Ön igényei szerint, akár megvalósíthatósági tanulmányok, műszaki és hatástanulmányok kidolgozását is vállaljuk. A projekt adatlapot és kötelezően csatolandó mellékleteit, a pályázati felhívás és útmutató irányadása szerint, valamint a Közreműködő Szervezettel történt folyamatos egyeztetést követően nyújtjuk be.

Amit Önnek nyújt az EU Pályázati Iroda:

 • Pályázati dokumentáció kidolgozása
 • Megvalósíthatósági, vagy egyéb szakmai tanulmány kidolgozása
 • Esetleges hiánypótlás esetén hiánypótló dokumentáció elkészítése
 • Benyújtott pályázatok nyomonkövetése

Pályázatának sikerességére garanciát vállalunk!


Pályázatok utógondozása:

PályázatfigyelésA pályázatban megfogalmazott fejlesztések kivitelezése, a megvalósult projekt lebonyolítása komplex munkát kíván a nyertes pályázóktól, ezért miután pályázatát támogatásra ítélték, az EU Pályázati Iroda átfogó projektmenedzsment szolgáltatást nyújt Önnek.

A támogatások elnyerését követően vállaljuk, hogy a Támogatási Szerződés megkötéséhez, valamint a pénzügyi elszámoláshoz kapcsolódó dokumentációt összeállítjuk. A pályázati kiírások nagy részénél az elnyert támogatási összeg utófinanszírozás keretében kerülhet lehívásra, számla alapú rendszerben. Munkatársaink folyamatos tanácsadást nyújtanak elnyert támogatásához kapcsolódó dokumentációs és elszámolási kötelezettségéről, és a benyújtandó dokumentumokról. A megvalósulási időszakban elkészítjük az esedékes projekt előrehaladási és indikátorjelentéseket, a projekt megvalósulását követően pedig a projektzáró jelentéseket, monitoring jelentéseket, valamint a projekt teljes életútja alatt felmerülő szerződésmódosításokat. A projektekhez kapcsolódó helyszíni szemlékhez, ellenőrzésekhez szakmai felkészítést biztosítunk.

Amit Önnek nyújt az EU Pályázati Iroda:

 • Támogatási Szerződés megkötésének támogatása
 • Projekt előrehaladási és indikátor jelentések elkészítése
 • Pénzügyi elszámolás dokumentációjának összeállítása és esetleges hiánypótlások kezelése
 • Éves monitoring jelentések elkészítése
 • Szerződésmódosítások elkészítése
 • Helyszíni ellenőrzések szakmai előkészítése