Bemutatkozás

Az EU Pályázati Iroda a magyarországi pályázati tanácsadó piac egyik meghatározó vállalkozása. Célunk, hogy minden hozzánk forduló érdeklődő számára megtaláljuk a számára legmegfelelőbb európai uniós vagy hazai támogatási forrást, és szakértő közreműködő munkával biztosítsuk azt, hogy partnereink a vissza nem térítendő támogatásokat a leghatékonyabban tudják felhasználni.

Jelenleg több mint 5000 partner számára nyújtjuk teljes körű szolgáltatásainkat. Az általunk kidolgozott pályázatokra garanciát vállalunk. Sikerarányunk 97 %-os, vagyis a benyújtott pályázatoknak a 97 %-a részesül pozitív bírálatban. Ügyfeleink között találhatók országos szinten mikro-, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és önkormányzatok.

Szeretnénk felhívni figyelmét rendszeresen frissülő híreinkre, ahol az éppen aktuális, már megjelent, vagy hamarosan megjelenő pályázati lehetőségekről informálódhat. Díjmentes pályázatfigyelési szolgáltatásunk keretében lehetősége nyílik feliratkozni hírlevelünkre, melynek segítségével díj- és kötelezettségmentesen kaphatja kézhez a legfrissebb pályázati lehetőségekről szóló információkat.

Amennyiben szeretné, hogy folyamatosan és díjmentesen informáljuk Önt a vissza nem térítendő támogatási lehetőségekről, kérjük, a főoldalon iratkozzon fel hírlevelünkre.

Személyre szabott, részletesebb információ céljából javasoljuk, hogy legyen kedves az alábbi oldalon bejelentkezni. Amennyiben e-mail címét kapjuk meg, automatikusan feliratkozik hírlevél szolgáltatásunkra. Amennyiben elérhetőséget és/vagy fejlesztési elképzelést is megjelöl, akkor tanácsadó kollégáink e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben konkrét kérdése vagy projektötlete van, esetleg bármilyen korábbi pályázatával kapcsolatos problémára megoldást szeretne, keresse Szántódi-Fejes Katalin pályázati szakértőnket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Pályázati információs telefonvonalunk: +36 30 9874 366
Központi irodai emailcímünk: info@eupi.hu; fejes.katalin@eupi.hu 

Miért az EU Pályázati Iroda?

  • Mert az Ön projektjét részletesen elemezve és értelmezve az Önnek leginkább megfelelő pályázatot keressük meg.
  • Mert többéves tapasztalattal, kimagasló szakmai színvonalon készítjük el az Ön pályázatát.
  • Mert kiváló szakmai képzettséggel rendelkező kollégáink készséggel segítenek bármilyen pályázati kérdés vagy probléma megoldásában.
  • Mert pályázataink rendszeresen kimagasló sikerarányt érnek el.
  • Mert az Ön pályázatának sikerességére garanciát vállalunk.
  • Mert a pályázati projektek utógondozását is vállaljuk, és maximális figyelemmel kezeljük.